Biztonsági takarók

PVC fóliából, alumínium merevítőkkel

Biztonsági medencetakarók

Medencefedés biztonsági takaróval

A biztonsági medencetakarás megóvja a medence vizét a szennyeződésektől, valamint csökkenti a párolgásból eredő hőveszteséget is, de fő célja megvédeni a kisgyerekeket és a házi kedvenceket attól, hogy beleessenek a vízbe.

Azonban nem szabad elfelejtenünk, hogy biztonsági funkcióját csak zárt, rögzített, kifeszített állapotban látja el és nem helyettesíti a szülői, tulajdonosi felügyeletet. A biztonság további feltétele a szakszerű telepítés. A biztonsági takarót egyedi gyártásban készítjük az adott medence méretében.

A medencetakaró ponyva különböző színű poliészter erősítésű PVC fóliából készül, a medenceperemre fektetett porfestett alumínium merevítő rudakkal. A vászon közepén található lyukak biztosítják, hogy az esővíz, hólé le tudjon folyni.

A takaró a medence belső méretéhez képest minden irányban 20-20 cm-el szélesebb és két végénél hevederekkel rögzítjük. Feltekerése kézi hajtókarral vagy motoros csévélő szerkezettel történik. Elsősorban szkimmeres medencékhez használjuk, ahol a vízszint minimum 10 cm-re van a medence peremétől.

Bármi is az elképzelése, mi megvalósítjuk!
Kérje bátran árajánlatunkat, nem jár kötelezettséggel!

Alapáron rendelhető színválaszték:

Ablakszürke (RAL7040), egérszürke (RAL7011), és bézs (RAL1015). Felár ellenében a RAL színskála bármely más színe is megrendelhető.

RAL 9006 fehér alumínium

RAL 7040 ablakszürke

RAL 9006 fehér alumínium

RAL 7011 fémszürke

RAL 9006 fehér alumínium

RAL 1015 bézs

Hasonló medencefedési megoldást keres? Ismerkedjen meg a redőnyös medencefedéssel is!

Elérhetőségeink

NG Next Generation Kft.


info@medenceepites.hu

+36 30 625 4814

1142 Bp, Tengerszem u. 24.

Professzionális medenceépítés többféle típusban és kivitelben, választható színekben, igény szerint komfortfokozókkal, kiegészítőkkel.