Medence karbantartás

Ma már a legtöbb feladat a medence gondozásából automatizálható, mégsem nélkülözhető a rendszeres karbantartás. A vegyszereket még egy automata adagoló berendezésnél is pótolni kell, a medencét ősszel fel kell készíteni a télre a csövekből a vizet le kell engedni, a szivattyúkat célszerű leszerelni és fagymentes helyen teleltetni, a medencébe fagytesteket helyezni és téliesítő vegyszert adni a vízhez. Tavasszal a tél során a medencébe került szennyeződéseket el kell távolítani a kiszerelt berendezéseket, újra be kell építeni, a medencét fel kell tölteni vízzel, a vegyszeradagoló berendezés szondáit cserélni kell és kalibrálni. Egyszóval, mint minden műszaki berendezés a medence gépészete is karbantartást igényel.
Az általunk beépített berendezéseket garanciális időn belül díjmentesen – azon túl külön megállapodás alapján - szervizlejük, javítjuk. Megrendelés esetén a szükséges teendőket elvégezzük medencéjén, legyen az tavaszi beüzemelés, nyári karbantartás vagy téliesítés.

Hibakeresés, hibaelhárítás

Meglévő medencegépészeti rendszereit kérésre átvizsgáljuk, és az esetleges működési hibákat feltárjuk. Ezek alapján, a javításra ajánlatot teszünk, és megrendelés esetén a javítást elvégezzük.

Medence téliesítése, tavaszi beüzemelése

Medencéjét a télre felkészítjük, a csöveket víztelenítjük, bevegyszerezzük, fagytestekkel látjuk el, és téli takarást teszünk rá, hogy a következő szezont, lehetőleg károk nélkül kezdhesse újra.

Tavasszal a télre elhelyezett takarást levesszük, a medencét kitakarítjuk, friss vízzel feltöltjük, a gépészeti részeket átvizsgáljuk, az esetleg szükséges javításokat elvégezzük és beüzemeljük. A víz vegyszer szintjét beállítjuk és működőképesen adjuk át Önnek.

Karbantartási szerződés

A medence körüli feladatok elvégzésével alkalomszerűen is megbízhat bennünket, azonban cégünknél lehetőség van úgynevezett karbantartási szerződés megkötésére is, amely során a szükséges teendőket a megállapodás szerinti rendszerességgel elvégezzük Ön helyett.

Webes válogatás