Automata medencetisztítás

Medencetisztító robotokkal, korszerűen

Medencetisztító robotok

Mit kell tudni a medencetisztító robotokról?

A medencetisztító robotok intelligens érzékelőiknek köszönhetően feltérképezik a medencét és a legoptimálisabb tisztítást hajtják végre. Használatuk rendkívül egyszerű és kényelmes. A robotban lévő szivattyú segítségével a medence aljzatához, vagy oldalfalához szívja magát miközben a hajtókerekeknek köszönhetően halad a medencében.

Hogyan működik?

A beszívott víz egy 100 mikron finomságú szűrőkosáron keresztül áramlik, ahol a szennyeződések összegyűlnek. A szűrő eltömődését a vezérlő elektronika jelzi. A porszívó a Lift system-nek köszönhetően kihívható a medencéből, ilyenkor egészen a víz felszínéig feljön a készülék, amit így könnyedén kiemelhetünk a medencéből.

A szűrőkosarat folyó víz alatt megtisztíthatjuk és a robotunk újra munkába állhat. Egy rendszeresen karbantartott medencében a teljes tisztítási ciklus végén elegendő a szűrőkosarat megtisztítanunk.

A piacon a robotok széles skálája megtalálható, a legegyszerűbb készüléktől a legnagyobb tudásúig. A porszívókat a medence méretétől függően, illetve az általuk nyújtott szolgáltatásuk szerint választhatjuk ki. A legegyszerűbb robotok tisztítják az aljzatot és/vagy oldalfalakat, az intelligensebbek a vízvonalat is. További speciális tudással is bírnak, például programozhatók, időzíthetők, távirányíthatók, applikációval működtethetők. A legtöbb modellhez biztosítunk hordozó kocsit a könnyű mozgathatóság és tárolás érdekében.

Általánosságban javasoljuk, hogy a döntésünket ne csupán az árak alapján hozzuk meg, hiszen semmit nem ér egy rosszul megválasztott robot bármilyen olcsón is jutottunk hozzá! A választáshoz kérje segítségünket!

Bármi is az elképzelése, mi megvalósítjuk!
Kérje bátran árajánlatunkat, nem jár kötelezettséggel!

Nézze meg további megoldásainkat, kiegészítőinket: medence komfortnövelők

Elérhetőségeink

NG Next Generation Kft.


info@medenceepites.hu

+36 30 625 4814

1142 Bp, Tengerszem u. 24.

Professzionális medenceépítés többféle típusban és kivitelben, választható színekben, igény szerint komfortfokozókkal, kiegészítőkkel.